Giv dit barn den bedste fødselsdag

Når man er barn, er ens fødselsdag som regel én af årets klare højdepunkter. En dag kun dedikeret til en, hvor man både får gaver, livretter og en masse omsorg og opmærksomhed fra dem, man bedst kan lide, er opskriften på en dag, som man sjældent glemmer, og som man kan glæde sig til igen og igen, år efter år. Har du et barn, der snart har fødselsdag, og vil du gøre det til en uforglemmelig dag, så læs med her i denne guide, hvor der er samlet et par gode råd til, hvordan du giver dit barn den bedste fødselsdag.

Traditioner

Noget af det, der gør, at børn elsker at holde fødselsdag, er at det som regel er forbundet med en række traditioner, som de hvert år kan se frem til. Eksempelvis at blive vækket med fødselsdagssang, spise fødselsdagsboller, få besøg af klassekammeraterne og familien og meget mere er som regel et hit og traditioner, der er værd at føre videre. Er dit barn stadig ungt, har du mulighed for selv at være med til at præge disse traditioner og eksempelvis implementere ting, der også var højdepunkter i din barndom.

Aktiviteter

En af disse traditioner kan eksempelvis være at tage en dag ud af kalenderen og bruge den på at invitere alle dit barns klassekammerater over til en hyggelig og aktivitetsfyldt dag med god mad og leg. Børn elsker at være aktive, og de har godt af at komme ud og få brændt noget energi af. Har du overskud, er det oplagt at arrangere en skattejagt eller en form for stjerneløb med forskellige poster, der byder på udfordringer og sjove lege. Den kan du slutte af med sodavand og pølsehorn til alle børnene samt en kop kaffe til forældrene, når de atter henter deres (forhåbentligvis) trætte børn.

Lækker, men billig mad

En anden god tradition er at lade dit barn vælge, hvad det vil have til aftensmad. Går det ikke så meget op i det, kan en børnefødselsdag også være en god undskyldning for at tage ud at spise lidt god mad. Mange steder tilbyder gratis dessert, et flag på bordet og lignende i forbindelse med fødselsdag, og har dit børn fødselsdag på en hverdag, er der også mange steder, der har gode tilbud på mad i hverdagene. Eksempelvis kører Bone’s med et godt early-bird-tilbud, der giver dig hele 20% på regningen, hvis i spiser inden kl. 19 på en hverdag. De fleste børn elsker desuden Bone’s, hvor de kan få burger, spareribs eller lignende. Læs mere om early bird her.

En gave der begejstrer og gavner

En god fødselsdag er ikke noget uden en god gave. Ofte er det et højdepunkt på dagen, som barnet godt kan se frem til i flere dage i forvejen. For at det hele ikke skal ende i en forbrugsvanvid med tonsvis af overflødige legesager, kan du med fordel være lidt kreativ og købe en gave, som også gavner lidt. Eksempelvis kan du skifte din søns gamle kondisko ud med et par nye af slagsen. Hummel laver nogle smarte nogle af slagsen, som din søn vil elske, og som desuden holder i lang tid. Køb et stort udvalg af hummel børn her.

Skriv en kommentar