Skal du på barsel? Vær forberedt på en del åbne tidsrum

Hvis du snart skal på barsel, så bør det gøres klart, at du skal være forberedt på, at der vil være mange åbne tidsrum, du skal udfylde med en form for underholdning eller tidsfordriv. Selvom det lyder som en fryd, at du kan tage fri fra arbejdet og blot nyde, at du ikke har nogle forpligtelser, så kan det hurtigt vise sig at blive en kende ensformigt, at du blot sidder i sofaen, hvis din baby sover – og der vil selvfølgelig forekomme en hel del tidspunkter, hvor det er aktuelt.

I bund og grund, så er det naturligvis op til dig selv at vurdere, hvad du foretrækker at foretage dig i disse tidsrum. Der er mange, der ender med at se rigtig mange TV-serier i løbet af deres tid på barsel, mens andre derimod forsøger at udfylde disse tidsrum med en række praktiske opgaver som f.eks. de huslige pligter. Begge dele kan dog hurtigt vise sig, at være en kende trivielt, hvorfor du også bør overveje andre former for underholdning til de tomme tidspunkter.

Det hele behøver ikke at være praktiske opgaver

Der er rigtig mange, der går meget op i, at de bruger deres tid bedst muligt. Det er selvfølgelig også ganske forståeligt, men det kan dog være et hårdt arbejde, at du pludselig skal være mor og dermed også skal bruge mange af dine vågne timer på at holde øje med dit nyfødte barn. Derfor skal det også gøres klart, at det hele ikke behøver at handle om, at udføre de praktiske og hjemlige opgaver, da det selvfølgelig også er noget, der tærer på din energi og dit gode humør.

Hvad ovenstående betyder er, at du også bør give dig selv plads til at koble fra og blot foretage dig noget, du finder underholdende. Det kan være, at du gerne vil se en god film, at du ønsker at slå hul på en ny TV-serie eller at du i stedet ønsker at forsøge dig på én af de mange spilleautomater, der kan findes hos det online casino, du har oprettet en bruger hos – der er mange muligheder, men i bund og grund, så skal du blot fokusere på at kunne slappe helt af.

Du skal gøre hvad, du selv har lyst til

Én af de særlige fordele ved at være på barsel er, at du har friheden til at gøre, hvad du selv har lyst til. Derfor er det også vigtigt, at du på tidspunkter, hvor du har lagt din baby til at sove, vælger at gøre, hvad du selv lyster. Det er der – desværre – mange, der glemmer, da de føler, at de nemmest er forpligtet til, at skulle klare diverse former for huslige og praktiske opgaver, når de ikke tilbringer tid sammen med deres nyfødte baby, men sådan forholder det sig ikke.

Du skal til hver en tid fokusere på at udnytte disse tidspunkter, da du også hurtigt vil finde ud af, at du har behov for at slappe af i disse perioder, da det – selvom det lyder således – ikke er nemt at være på barsel, da det hele tiden kræver, at du er opmærksom og fokuseret.

Skriv en kommentar